27 грудня 2023 року на базі ПСК "Мальва" ресторану "Весна" конкурс професійної майстерності з професії: Кухар. Щиро дякуємо нашим роботодавцям за проведення конкурсу.
Конкурс став своєрідним новорічним подарунком, як для учасників, так і для їх майстрів виробничого навчання та для всього ліцейного колективу в цілому, так як показав великийпрофесіоналізм, творчість та креатив конкурсантів.
Гордимося нашими учнями, впевнені, що вони у майбутньому зможуть проявляти свої вміння у кращих закладах громадського харчування у мирній Україні.
Разом до Перемоги! Все буде Україна!
Участь у конкурсі професійної майстерності серед здобувачів освіти ліцею.
Здобувачі освіти здавали тести з професійно-теоретичної підготовки.
А також виконували практичне завдання - Приготування ухи рибацької.
Здобувачі освіти готували страву на природі - на кострі.
Всі були дуже активні.
Підведення підсумків
Переможці конкурсу:
І місце -
Перець Оксан
Божик Ангеліна
ІІ місце -
Магола Анастасія
Підкаміна Анастасія
ІІІ місце -
Оздоба Діана
Леньга Оксана
15 березня 2023 року здобувачка освіти Підкаміна Анастасія та майстрині виробничого навчання з професії:Кухар; кондитер Ткачук Г.Є., та Одукалець О.В. прийняли участь у майстер-класі, який проводив президент Асоціації UCM Italy Паоло Брешиа разом із командою спеціалістів, за темою: "Культура та особливості сучасної італійської кухні" у Відокремленому структурному підрозділі "Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ". Під час майстер класу учасники мали змогу власноруч попрактикуватися у виготовлені пасти вручну, дізнатися секрети та специфіку приготування страв Півдня Італії. Кожен із присутніх мав можливість продемонструвати її, як виявилося приготування італійських страв не така вже і проста річ, адже потребує неабиякої майстерності та професійних вмінь
З нетерпінням чекаємо на наступні майстер-класи та цікаві лекції з специфіки обслуговування Півдня Італії.
Конкурс кулінарних рецептів “Гарбузовий Маєток”
Конкурс фахової майстерності з професії кондитер
Немає коментарів:
Дописати коментар