Навчально-методична діяльність


20 грудня 2023 року члени комісії громадського харчування  Одукалець О.В. та Козак Н.М. приймали участь в обласному практичному форумі  "Жива українська кухня", який проходив на базі ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери та послуг".

Головна мета семінару - відновити традиції української кухні,  поділитися секретами приготування автентичних страв із майстрами виробничого навчання професійно-технічних закладів освіти.


 



План роботи методичної комісії громадського харчування на 2023-2024 навчальний рік

Кількісний і якісний склад

 методичної комісії громадського харчування

29 вересня методична комісія громадського харчування приймала активну участь у методичних посиденьках "Незакінчений урок"







 План роботи методичної комісії на 2022-2023 навчальний рік

Кількісний і якісний склад методичної комісії 

Графік проведення засідання методичної комісії

Методична проблема, над якою працює методична комісія громадського харчування

Методичні проблеми, над чкими працюють члени методичної комісії

Склад методичної комісії

Методичні розробки, які напрацьовані та розглянуті членами методичної комісії



Немає коментарів:

Дописати коментар